trainingen

Sinds 2015 hebben al meer dan 700 cursisten een training gevolgd van Kim Schofaerts. De trainingen staan altijd in het teken van de dagelijkse praktijk, zodat u deze snel kunt toepassen binnen uw organisatie. Kim geeft trainingen op maat, incompany en via overkoepelende organisaties. 

Nieuw: Verdiepingstrainingen

Binnenkort start een serie verdiepingstrainingen.
Voor de volgende data kun je nog inschrijven:

Winnende overheidspresentaties – 13 maart 2018 – Ireen Boon – Abcoude
Social Return – 13 maart 2018 – Kim Schofaerts – Den Haag
Vragen Stellen – 10 april 2018 – Ireen Boon en Kim Schofaerts – Abcoude

Klik naar de volgende pagina voor uitgebreide informatie.

Open trainingen

Open trainingen van Kim vinden plaats in samenwerking met NIACAanbestedingskalender en Trias Politica Advies

Schofaerts.nl heeft samen met Trias Politica Advies verschillende trainingen en opleidingen ontwikkeld voor het Nationaal Inkoop- en Aanbestedings Centrum (NIAC) . Zo wordt de ‘Masterclass succesvol aanbesteden’ meerdere keren per jaar gegeven. De  Masterclass wordt met gemiddeld een 9 zeer hoog beoordeeld.

In 2017 worden, naast de Masterclass succesvol aanbesteden,  de volgende trainingen gegeven:

  • Aanbesteden in 1 dag
  • Meervoudig onderhands aanbesteden
  • De nieuwe aanbestedingswet in de praktijk
  • Masterclass Tenderteksten schrijven
  • Eerste hulp bij aanbesteden
  • Jurisprudentie
  • Intervisiegroep

Het animo voor de trainingen is groot. Bekijk hier alle praktische informatie voor een training via het NIAC. Voor meer informatie specifiek over Schofaerts.nl of een offerte stuurt u uw wensen per e-mail aan monique@schofaerts.nl 

Incompany training

Natuurlijk kunnen alle open trainingen ook incompany worden verzorgd. Daarnaast kunnen er ook trainingen op maat worden samengesteld op  basis van de kennis die al aanwezig is in uw organisatie, en de vragen die uw organisatie heeft.  Naast de nodige theorie (afgestemd op de nieuwste regels) worden de medewerkers aan de hand van praktische cases meegenomen in de praktijk van het aanbesteden.
Voor meer informatie of een offerte stuurt u uw wensen per e-mail aan monique@schofaerts.nl 

Conducto opleidingen

Kim Schofaerts verzorgt ook trainingen bij Conducto inkoopopleidingen. Conducto is specialist in het verzorgen van inkoopopleidingen en -cursussen die direct aansluiten bij uw dagelijkse praktijk. In de vorm van open inschrijving en als maatwerk voor uw organisatie. Jarenlange ervaring met het inkoopvak is de basis, met een brede en vaste klantenkring in de (semi-) overheid en bedrijfsleven. 

Masterclass succesvol aanbesteden

Masterclass succesvol aanbesteden