aanbevelingen

Koos Schoonbeek
Director The Hague Branche bij Pinkerton
” Wij hebben eind 2017 een grote Europese tender gedraaid en daarbij hebben Kim Schofaerts en haar collega’s een enorme ondersteuning geleverd. Zij hebben zich met name gericht op het ondersteunen van het proces en de specifieke aspecten die een complexe Europese tender met zich meebrengt. De samenwerking verliep zeer soepel, afspraken waren steeds helder en zijn goed nagekomen en Kim en haar collega’s hebben er aan bijgedragen dat we de tender uiteindelijk hebben gewonnen. Ik zou in een volgende tender haar zeker weer aan boord nemen en dank haar en haar collega’s voor de bijdrage aan het succes!”
Januari 2018

Femke Meijer
Coördinator Re-integratie bij Het werkbedrijf
“Om het jaar goed te beginnen wil ik ook het goede nieuws met jullie delen dat wij een definitieve gunning hebben voor de gemeente Rotterdam waarvoor wij leerwerktrajecten gaan uitvoeren voor 2 doelgroepen. Zoals jullie vast begrijpen, zijn we daar superblij mee. Dit succes is mede te danken aan Kim die onze stukken heeft nagelezen. Dus veel lof en dank voor de training en Kim en Ireen. Inmiddels is ons kantoor in Rotterdam geopend, dus mocht je in de buurt zijn, altijd welkom voor een kop koffie.”
Januari 2018

Han Dieperink
Algemeen Directeur bij IMK Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf
“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; het zijn aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”
Juni 2015 

Marion van Binsbergen
Algemeen Directeur bij Ottho Gerhard Stichting
“Graag wil ik onze dank en grote waardering uitspreken voor jouw inzet het afgelopen jaar. De Heldringstichting & Ambulatorium heeft met jouw hulp een succesvolle omslag gemaakt in de Transitie van de Jeugdzorg.”
Januari 2015 

Natasja Lubbers
Senior inkoper bij Hogeschool Windesheim
“Kim is een gedreven en integer persoon met passie voor haar vak. Een echte professional die het inkoopvak beziet vanuit kansen en bedreigingen voor zowel opdrachtgever en opdrachtnemer. Juist door deze combinatie kan een symbiose ontstaan die recht doet aan zowel rechtmatigheid als doelmatigheid van het aanbestedingsproces. Een coachende rol misstaat Kim ook niet. Door goed te luisteren en verbanden te leggen is ze in staat om tot de kern te komen van het vraagstuk. Een vakvrouw die haar mannetje staat. Prettig om mee samen te werken!”
September 2014

Jean-Michel Cardi
Engineering chez Sigma Technologies
“Kim is a high level programme leader with proved required human and technical capabilities. In the field of international project management, she reached the ‘excellence level’ many years ago.”
September 2013, Jean-Michel was with another company when working with Kim

Tom Cornelissen
Senior Projectmanager bij Oost NV
“Kim heeft ons, maar vooral ook bedrijven geholpen aanbestedingstrajecten in goede banen te leiden. 
Hiervoor heeft zij zeer praktische richtlijnen opgesteld. Uiteindelijk worden deze documenten zelfs door het Duitse ministerie als handleiding gebruikt.”
September 2013

Bert van Houten
Manager multi utility bij DELTA NV
“DELTA heeft de afgelopen jaren veel met aanbestedingen te maken gekregen. Dit was de aanleiding voor een in-company training voor alle betrokken medewerkers. 
Die training werd gegeven door Kim Schofaerts van Tendercoach. Dat deed ze met veel kennis van zaken en enthousiasme, hetgeen intern heeft bijgedragen aan een betere kennis van het tenderdossier.”
Augustus 2013

Peter Wildenberg
Directeur bij Wildenberg Recycling BV  
“Kim Schofaerts is samen met haar collega’s van Tendercoach de ideale partner voor advisering en begleiding bij aanbestedingen. Voor zaken waar het de ondernemer vaak ontbreekt aan tijd of specialistische kennis is Tendercoach een uitkomst. 
Kim en Tendercoach al diverse malen ingehuurd en ook nog succes geboekt. Wij hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren.”

Augustus 2013

Jan-Hendrik Schmitz
Operational Manager bei DNL business e.V.
“Kim has proved more than once that she is an absolutely reliable and trustworthy business partner that impresses her co-workers with a high level of motivation, in-depth knowledge and project dedication. 

Kim is the perfect problem solver. Someone who sees problems and tackles them right away until they are solved properly and to everyone’s satisfaction. It is not only her own expertise (especially in the field of public tendering) but also her ability to use her substantial international network that helps her to successfully deal with all sorts of problems and business cases. It makes her an ideal partner in projects and business in general. She furthermore brings the perfect amount of toughness that is required to successfully finalize any business project. 

Having worked with Kim several times, I’m more than happy to recommend her to anyone who is looking for a trustworthy, competent and reliable business partner.”
August 2013, Jan-Hendrik was with another company when working with Kim

top

proportionaliteit