begeleidingen

Schofaerts.nl is een absolute expert als het gaat om adviseren bij aanbestedingstrajecten. Klanten van Schofaerts.nl kunnen zowel overheid als Midden- en Kleinbedrijf (MKB) zijn.

Om de overheid als klant te krijgen, is het belangrijk om haar te kennen, te weten op welke wijze er ingekocht wordt, wat het inkoopbeleid is en waar de kansen liggen. Schofaerts.nl heeft deze kennis en helpt u bij het zien van kansen.
Daarnaast is het belangrijk te weten wat uw positie op de markt is ten opzichte van uw concurrenten. Wij hebben veel ervaring met bedrijven die zich afvragen of ze wel voor de overheid willen werken of willen weten wat dit zou betekenen voor hun organisatie.
Schofaerts.nl gaat samen met u aan de slag om:

◦ de juiste aanbestedingsstrategie te bepalen
◦ uw organisatie te begeleiden bij het inschrijven
◦ uw organisatie te voorzien van de juiste handvatten om zelfstandig in te schrijven
◦ uw medewerkers op te leiden met de relevante kennis en vaardigheden
◦ de aanbestedingsstrategie te implementeren

Ook als u al een aanbestedingsstrategie heeft of al bekend bent met aanbesteden, kan het verhelderend zijn om te sparren met Schofaerts.nl. De aanbestedingsmarkt is namelijk altijd in beweging en wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends voor een winnende aanbesteding. Schofaerts.nl is in staat om ‘out of the box’ te denken en komt vaak tot nieuwe ideeën en inzichten.

Marktverkenning

Bij alle vormen van inkoop en aanbesteden is kennis van de markt een must. Dit geldt zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers. Maar hoe krijgt u vlot en op een goede manier inzicht in die markt? Op basis van de benodigde kennis en informatie, stelt Schofaerts.nl de best passende vorm samen en voert deze uit.

Strategische sessie

Het creëren van draagvlak en de aanpak over een te kiezen koers is cruciaal om succesvolle keuzes te maken in het aanbestedingsproces. Als een organisatie bij veranderende marktomstandigheden de strategie sneller aanpast dan de concurrent, heeft dat een aantoonbaar voordeel. Schofaerts.nl organiseert en begeleidt de strategische sessie.