over Kim Schofaerts

Sinds het begin van haar loopbaan (1997) heeft Kim Schofaerts vele bedrijven succesvol begeleid met inschrijven op aanbestedingen. Zij is daardoor inmiddels uitgegroeid tot een van dé aanbestedingsexperts van Nederland.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de aanbestedingswereld kent Kim vrijwel elke branche. Bij de honderden aanbestedingstrajecten waarbij ze betrokken was, heeft Kim de meest uiteenlopende scenario’s meegemaakt. Ze voelt bij aanvang van het traject dan ook als geen ander aan waar kansen en knelpunten liggen. Dit stelt haar in staat om met scherpe analyses vlot tot de kern te komen en adequaat te handelen.

Dankzij haar theoretische achtergrond, ervaring in de praktijk en haar empatisch vermogen kan ze op verschillende niveaus naar hetzelfde vraagstuk kijken. Kim Schofaerts heeft zich naast aanbestedingsstrategie gespecialiseerd in (maatwerk) advies en – trainingen in het publiek-private domein.

NEVENWERKZAAMHEDEN
Vanaf 2013 zit Kim in het bestuur van MKB Den Haag waar zij de onderwerpen aanbestedingen, jeugdwerkloosheid, social return en dienstverlening in haar portefeuille heeft. Vanaf 1 januari 2016 is Kim aangesteld als voorzitter van MKB Den Haag.
Ook is zij een van de initiatiefnemers van het werkgelegenheidsproject Jongeren in de lift en is zij lid van de Taskforce Aanbesteden van de gemeente Den Haag.

KERNEIGENSCHAPPEN

Enthousiasme, strategisch inzicht, flexibiliteit, innovativiteit, creativiteit en daadkracht.

Kim werkt graag samen met andere professionals uit het vakgebied en onderhoudt dan ook intensieve relaties met hen. Bij elke nieuwe opdracht bekijkt zij welke expertise hier voor nodig is. Wanneer zij die niet of niet volledig bij zichzelf vindt, verbindt zij de juiste personen uit haar netwerk aan de opdracht.

Bijgaand een analyse van de kracht van Kim Schofaerts, gebaseerd op meningen van klanten en relaties: onderscheidend vermogen_schofaerts nl

CURRICULUM VITAE

Desgewenst kunt u hier het curriculum vitae van Kim bekijken – CV Kim Schofaerts –

kimschofaertsmkb704

Kim Schofaerts