A Festive Lunch

Onlangs was ik te gast bij Woman’s Business Initiative International. Julie Kennedy en Charlene Lambert hebben mij gevraagd mijn verhaal te doen. Mijn verhaal, over hoe ik gekomen ben waar ik nu sta. Dat leek even ingewikkeld, maar als snel besloot ik vanuit mijn hart te spreken. We waren daar tenslotte als gelijkgestemde dames onder elkaar.
Via mijn jeugd, de studietijd en de eerste ondernemersstappen heb ik met name ook mijn internationale ervaring met hen gedeeld. Mijn internationale werkavonturen en de leerzame ervaringen met de Europese Commissie als klant.

Wat een fijne enthousiaste groep ondernemers! WBII is opgericht in 2006 als netwerkorganisatie voor dames met een internationale achtergrond. Sindsdien hebben zij al ruim 500 leden geholpen bij de praktische kant van het starten; maar bovendien juist als inspirerende motor. Seminars, evenementen en ‘Festive Lunches’. Zo ook waar ik dus gisteren de gastspreker was. De inspiratie was wederzijds.

Vanuit MKB Den Haag zijn wij recent een partnerschap aangegaan om onze kennis te verbreden en daarmee de synergie te versterken.
Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje op hun website: www.womensbusinessinitiative.net

wbii_logo1wbii-lunch