Zilte zaligheden, sterren en prinsen

Zilte zaligheden uit Zeeland! Geen twijfel dat je mij daar als trotse Zeeuwse kon vinden. Op initiatief van onder meer MKB Den Haag en de provincie Zeeland werd op 17 september de Zeeuwse Handelsmissie georganiseerd.

De avond is een groot succes geworden. Ruim 200 ondernemers, maar ook ambtenaren en politici uit Zeeland of met een Zeeuwse achtergrond kwamen samen op de unieke locatie van Nieuwspoort.
Het was een onderscheidend netwerkevenement; vanuit het MKB willen wij de betrekkingen tussen Zeeland en Den Haag versterken. Zeeland kent veel ondernemers en op deze avond werden de genomineerden bekendgemaakt voor de Zeeuwse Pioniersprijs. De avond werd vervolmaakt met een vorstelijk diner door sterrenchef Sidney Schutte.
Zelf gebruikte ik nog even de gelegenheid om het gesprek aan te gaan met een echte Prins; Jan Prins om precies te zien. De general director van Royal Prins & Dingemanse bv. Die van de zilte zaligheden.

Zuinige Zeeuwen? Niets daarvan. Ik heb genoten van gesprekken met gulle lach en zie veel mogelijkheden tot intensivering van mijn Zeeuwse connecties.

zeeuwse-connectie-kim-en-prins

AD Haagsche Courant: Met een Prins

zeeuwse-pioniers

AD Haagsche Courant: Zeeuwse pioniers