Zeeuwse Handelsmissie naar Den Haag | i.s.m. MKB Den Haag

Op 17 september is de Zeeuwse Connectie op handelsmissie in Den Haag en organiseert één van haar meest spectaculaire evenementen tot nu toe in Nieuwspoort. Zie de uitnodiging via deze link.  Afkomstig uit Zeeland draag ik dit evenement een warm hart toe! Haagse ondernemers zijn zeer welkom en zo ook iedereen die Zeeland een warm hart toedraagt.

Het programma bestaat uit een diner en een feest, waarbij het feest (vanaf 20 uur) gratis is en het diner wordt aangeboden voor €  79,95.

Sidney Schutte (chef van 2 sterren restaurant Librije’s Zusje in het 5 sterren hotel Waldorf Astoria Amsterdam) verzorgt het diner. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere couverts of een tafel te reserveren waarbij je vrij bent om zelf gasten uit te nodigen.

Het diner zal starten met een workshop Zeeuwse oesters openen, kortom om een top diner en top feest in een ontspannen sfeer waar de Zeeuwse Connectie bekend om staat.

Meer informatie is te vinden op:  http://www.zeeuwseconnectie.nl/pages/uitnodigingsept2016 en zeeuwse-handelsmissie-naar-den-haag-flyer-bont

Ik hoop jullie daar te ontmoeten!