Kim Schofaerts nieuwe voorzitter MKB Den Haag

Kim Schofaerts is per 1 januari 2016 benoemd tot voorzitter van MKB Den Haag. Zij volgt daarmee Gert van der Houwen op, die na zes jaar de voorzittershamer overdraagt. 

Kim is al twee en een half jaar bestuurslid en ruim een jaar vice-voorzitter van MKB Den Haag. Ze heeft de portefeuilles aanbestedingen, dienstverlening, vergunningen en arbeid in haar pakket. Zij is medebedenker van het succesvolle format Jongeren in de Lift.

Kim: “Ik voel me zeer vereerd om deze rol op me te gaan nemen. Als vice-voorzitter heb ik al warm kunnen draaien. Onlangs hebben de overige bestuursleden hun volste vertrouwen in mij uitgesproken en dat voelt goed. Ik kijk ernaar uit om de belangen van het MKB in de stad zo goed mogelijk te behartigen.”

In haar nieuwe rol wil Kim zich de komende periode richten op de voortzetting en verdieping van de goede contacten die MKB Den Haag de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Met nieuwe partners verwacht Kim snel kennis te maken. Voor 2016 is het concreet maken van het Jaarplan van MKB een van de speerpunten van de kersverse voorzitter.

Kijk voor meer informatie op de website van MKB Den Haag.

MKB_9013