Kim Schofaerts spreker op WERKtop Den Haag

Vandaag is Kim Schofaerts als spreker aanwezig op de WERKtop van de gemeente Den Haag. De gemeente nodigt die dag werkgevers, ondernemers, onderwijsinstellingen en maatschappelijke partners uit private en private sector uit de handen ineen te slaan om elke Hagenaar een kans op een baan te bieden.

Tijdens de WERKtop worden tijdens uiteenlopende sessies doelgroepen belicht die op de arbeidsmarkt vaak minder snel aan bod komen. Zo vertelt VNO-NCW over de positieve invloed die een werkzoekende jongere uw onderneming kan brengen (Jongeren in de lift) en is er een sessie over social return gepland. Kim is uitgenodigd om te vertellen over de voordelen van lokaal inkopen.

Verder leveren die middag onder anderen Rabin Baldewsingh (wethouder Sociale Zaken, Werkgelegenheid Wijkaanpak en Sport) en Lodewijk Asscher (minister SZW) een bijdrage aan het programma.

Met iedereen die wil meewerken, wordt aan het eind van de WERKtop een Haags sociaal akkoord gesloten. Hierin staan concrete afspraken over hoe samen extra kansen te creëren voor mensen die werk zoeken. Kim Schofaerts zal namens MKB Den Haag de afspraken van het Haags sociaal akkoord tekenen.

Kijk voor meer informatie over de WERKtop op deze link.

Kim Schofaerts spreekt bij WERKtop

Kim Schofaerts (uiterst links) is als spreker aanwezig bij de WERKtop van de gemeente Den Haag.